medalioane-parchet-masiv-colectia-geometrica

Medalioane Parchet – Colectia GEOMETRICA

Medalioanele cu intarsie – la fel ca bordurile cu intarsie – sunt utilizate ca elemente cu rol estetic in podelele din lemn masiv (parchet masiv).
Din punct de vedere al amplasarii in podea acestea sunt, de obicei, plasate in pozitie centrala sau intr-o pozitie care sa nu le obtureze rolul estetic.
Colectia Geometrica cuprinde medalioane cu intarsie pentru parchet masiv realizate din componente in forme geometrice, inscriptibile intr-un cerc, avand ca punct de plecare motivul unei stele inscris intr-un octogon.
Numarul de variante diferite dimensional si din punct de vedere al esenteleor de lemn utilizate poate fi consultat in catalogul de medalioane geometrice.
medalioane-parchet-masiv-colectia-marqueteria

Medalioane Parchet – Colectia MARQUETERIA

Medalioanele grupate in colectia ”Marqueteria” sunt realizate din elemente de forme rotunde avand acelasi rol decorativ la nivelul parchetului din lemn masiv insa cu posibilitati de design mult mai variate.
Colectia de medalioane cu intarsie cu forme rotunde denumita ”Marqueteria” cuprinde medalioane cu intarsie pentru parchet masiv realizate din bucati de lemn de forme rotunde si/sau geometrice, formatul fiind circular sau oval, cu motive variate: florale, maritime, etc.
Siteul prezinta un numar de medalioane fara a fi insa exhaustiv. Exista posibilitati de design si manufacturare a altor desene sau variante dimensionale cat si din punct de vedere al combinatiilor de esente de lemn.