bordura-parchet-masiv-colectia-geometrica

Borduri Parchet Masiv – Colectia GEOMETRICA

Colectiile de borduri parchet cu intarsie denumite ”GEOMETRICA” cuprind in prezent un numar de 61 de modele. Fiecare model insa poate fi realizat in diverse combinatii de lemn ceea ce face ca variantele in care un model poate fi realizat sa fie multiplicate de cateva ori.
Bordurile ”Geometrica” sunt realizate din bucati de lemn de forme geometrice in combinatii de lemn exotic si european livrate nefinsate pregatite pentru instalarea in lucrari de parchet masiv.
Utilizate – in mod uzual – pentru a separa 2 aranjamente de parchet diferite in cadrul aceleiasi podele bordurile cu intarsie pentru parchet reprezinta diferenta intre o podea fara personalitate si una proiectata in scopuri estetice.
bordura-parchet-masiv-colectia-marqueteria

Borduri Parchet Masiv cu Intarsie – Colectia MARQUETERIA

Bordurile grupate in colectia ”MARQUETERIA” cuprind un numar de 15 modele care se pot realiza intr-un numar mare de variante functie de combinatiile de lemn utilizate.
Bordurile cu intarsie ”Marqueteria” sunt realizate dintr-o combinatie de
componente cu forme rotunde fiind asamblate sub forma unui motiv, de
obicei floral.
Bordurile cu intarsie pentru parchet masiv sunt elemente decorative al caror rol este de a individualiza, a imbunatati estetic si valoric lucrarile de parchet din lemn masiv.